1 μεγάλη online κοινότητα, 10 σημαντικές δεσμεύσεις

 • 1) Για να αγοράζετε περισσότερο και να ξοδεύετε λιγότερο

  Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά είναι εφικτό. Με το Bazando, δε χρειάζεται να πληρώνετε πάντοτε ακριβά τις αγορές σας. Σας φέρνουμε προσφορές, deals και εκπτώσεις ώστε να απολαμβάνετε τις αγορές σας στο μέγιστο.

 • 2) Στο Bazando θα βρείτε eshops υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας

  Τα συνεργαζόμενα με το Bazando eshops προσφέρουν όχι μόνο άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης. Κι εμείς οι ίδιοι κάνουμε τις αγορές μας σε αυτά. Εάν κάποιο κατάστημα δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που εμείς θέτουμε, απλά δεν το συμπεριλαμβάνουμε στο Bazando.

 • 3) Μοναδική εμπειρία αγορών

  Οι ιδρυτές του Bazando είναι ενθουσιώδεις με τις online αγορές και αναζητούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις αγορές τους. Γι' αυτό έφτιαξαν το Bazando. Μια υπηρεσία όπου μπορούν όλοι οι χρήστες να βρουν τα αγαπημένα τους eshops και να απολαύσουν ειδικές προσφορές, εκπτώσεις, deals, και πολλά άλλα, όλο το χρόνο! Οι αγορές γίνονται εύκολα και γρήγορα με το μέγιστο δυνατό κέρδος!

 • 4) Διεθνή κοινότητα Online αγορών

  Το Bazando έχει μια μεγάλη διεθνή κοινότητα για τις online αγορές σας. Διαθέτουμε πάνω από 7500 συνεργαζόμενα eshops σε 10 χώρες και φυσικά κάθε μέρα η κοινότητα και η υπηρεσία μας μεγαλώνει... Γίνετε κι εσείς μέλη στην online κοινότητα χρηστών του Bazando, ακολουθήστε μας το Facebook και στο Twitter, αναζητήστε μας στο Internet, σε blogs και sites. Έτσι συμβάλλετε ώστε να αποκτήσει το Bazando ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για να μπορεί να σας προσφέρει ακόμη περισσότερα καταστήματα και προσφορές.

 • 5) Πιστώνουμε τα κέρδη σας το συντομότερο δυνατό

  Με το Bazando δεν εξοικονομείτε μόνο χρήματα… αλλά κερδίζετε επιστροφή μετρητών - cashback στις αγορές σας, χάρη στην προμήθεια που λαμβάνουμε από τα συνεργαζόμενα eshops. Μόλις λάβουμε την προμήθεια, σας πιστώνουμε το cashback σας!

 • 6) Πάρτε γρήγορα την επιστροφή μετρητών σας

  Μόλις φτάσετε το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό για την πληρωμή σας, μπορείτε να ζητήστε το cashback σας από το Bazando, μαζί με τυχόν άλλα bonus. Η πληρωμή σας γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

 • 7) Ακούμε τη γνώμη σας

  Η γνώμη και οι προτάσεις σας έχουν μεγάλη σημασία για τη βελτίωση και την επέκταση της υπηρεσίας μας. Η Ομάδα του Bazando είναι πάντα στη διάθεσή σας να λάβει οποιαδήποτε πρότασή σας, και που ξέρετε... ίσως να είστε εσείς ο "δημιουργός" μιας νέας λειτουργίας στο Bazando.

 • 8) Σας εξυπηρετούμε άμεσα

  Με το Bazando πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής. Δεν είμαστε ένα απρόσωπο web site. Είμαστε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που στεκόμαστε καθημερινά κοντά σας, σε οποιαδήποτε απορία ή θέμα έχετε σχετικά με το λογαριασμό σας ή την υπηρεσία μας γενικότερα.

 • 9) Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

  Το Bazando προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Κανένας τρίτος, ιδιώτης ή επιχείρηση, δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία ή στα στοιχεία των αγορών σας.

 • 10) Αρμονική σχέση μεταξύ χρηστών και eshops

  Θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία μας. Θέλουμε οι χρήστες μας να είναι ικανοποιημένοι από το Bazando και να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών. Επιδιώκουμε την αρμονική σχέση μεταξύ χρηστών και eshops, ώστε να μπορεί το Bazando να είναι πάντοτε ο καλύτερος φίλος σας στις Online αγορές σας!