Πώς λειτουργεί

“Το Bazando είναι ο καλύτερος φίλος σας για τις αγορές σας στο Internet.”

 • Τα online καταστήματα του Bazando

  Η καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή

  Το Bazando λειτουργεί τώρα σε 10 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 7500 eshops συνεργάζονται μαζί σας. Στο Bazando θα βρείτε προσφορές, deals, εκπτώσεις και κωδικούς εκπτώσεων. Βρείτε το αγαπημένο σας eshop στο Bazando και ξεκινήστε τις αγορές σας.

 • Cashback

  Eπιστροφή μετρητών αποκλειστικά για σας

  Θέλετε να έχετε επιστροφή μετρητών στα αγαπημένα σας online καταστήματα όλο το χρόνο και παράλληλα να επωφελείστε από εκπτώσεις, deals, κουπόνια και άλλες προσφορές; Με το Bazando μπορείτε. Δείτε πώς λειτουργεί το cashback και πώς μπορείτε να κερδίσετε την επιστροφή μετρητών που επιθυμείτε.

 • Εκπτωτικά κουπόνια

  Η Ομάδα μας σας τα προσφέρει κάθε ημέρα

  Χάρη στις συνεργασίες μας με τα Online καταστήματα και την καθημερινή προσπάθεια της διεθνούς ομάδας μας, το Bazando σας παρέχει ειδικά κουπόνια και κωδικούς για επιπλέον έκπτωση, δωρεάν παράδοση και πολλές άλλες προσφορές στις αγορές σας. Βρείτε εύκολα όλα τα διαθέσιμα κουπόνια στο Bazando.

 • Deals και Προσφορές

  Κάθε ημέρα

  Στο Bazando θα βρείτε όλα τα καλύτερα deals και τις ασυναγώνιστες προσφορές που παρέχουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα, για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα στις Online αγορές σας.

 • Περιοδικές Εκπτώσες

  Online είναι ακόμη καλύτερες

  Κάθε χρόνο απολαμβάνουνε τις περιόδους εκπτώσεων, που μας επιτρέπουν να αγοράσουμε τα πράγματα που μας αρέσουν αλλά που δεν είχαμε τα χρήματα να τα αγοράσουμε νωρίτερα. Και τι καλύτερο από τα να κάνουμε τις αγορές μας online, από την άνεση του σπιτιού μας, χωρίς να συνοστιζόμαστε σε ουρές και να ψάχνουμε για νούμερα, χρώματα, σχέδια... Το Bazando είναι κοντά σας και στις περιόδους εκπτώσεων, με ειδικές προσφορές και πάντοτε με cashback.