Ο λογαριασμός μου στο Bazando

13. Πώς μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία;

Συνδεθείτε στο Bazando, πηγαίνετε στο "Ο Λογαριασμός μου" και πατήστε στην καρτέλα “Προφίλ”. Εκεί μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία που θέλετε.

14. Το cashback και τα bonus που κερδίζω, λήγουν κάποτε;

Όχι, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την εξαργύρωση του cashback. Μπορείτε να λάβετε το cashback σας μόλις φτάσετε το όριο για πληρωμή ή μπορείτε να αφήσετε το cashback σας να αυξάνετε ακόμη πιο πολύ, για όσο διάστημα επιθυμείτε. Παρόλα αυτά εάν δεν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας περισσότερο από μια φορά τον χρόνο, τότε χάνετε το bonus εγγραφής σας.

15. Τι σημαίνουν τα διάφορα στάδια του cashback στις αγορές μου;

Μετά την ολοκλήρωσή της, η αγορά σας βρίσκεται σε μια από τις παρακάτω καταστάσεις:

  • Πληρωμένη: το cashback σας έχει ήδη πληρωθεί
  • Σε αναμονή: Το Bazando δεν έχει λάβει ακόμη επιβεβαίωση από το eshop / web site ότι η αγορά σας ολοκληρώθηκε (λήψη πληρωμή, επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας, μη επιστροφή αγορών)
  • Έγκυρη: Η αγορά σας επιβεβαιώθηκε από το eshop / web site. Το cashback πιστώνεται στο λογαριασμό σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 6 εβδομάδες, ανάλογα το κατάστημα.
  • Ακυρωμένη: Το eshop / web site σας έχει αποκλείσει από το να λάβετε cashback. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε λόγους όπως: ακύρωση αγοράς, επιστροφή προϊόντων, δεν ακολουθήσατε τα 3 βήματα που απαιτούνται από το Bazando για να κάνετε την αγορά.

16. Γιατί πρέπει να δώσω τη διεύθυνσή μου?

Η προσωπική σας διεύθυνση απαιτείται μόνο για να λάβετε χρήματα με check. Σημείωση: Η πληρωμή με check δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα.

17. Ξέχασα τους κωδικούς μου (όνομα χρήστη / κωδικό). Τι κάνω;

Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να μας στείλετε ένα email χρησιμοποιώντας το προσωπικό email με το οποίο εγγραφήκατε στο Bazando. Θα βρούμε τα στοιχεία σας και όλο το cashback και τα bonus σας θα είναι και πάλι διαθέσιμα.

18. Μπορώ να μεταφέρω το cashback και τα bonus που απέκτησα στο Bazando σε άλλο λογαριασμό χρήστη?

Όχι. Το να έχετε πολλαπλούς λογαριασμούς δε σας δίνει κανένα όφελος. Αντιθέτως, με έναν λογαριασμό μπορείτε να συγκεντρώσετε γρηγορότερα το ελάχιστο ποσό cashback που απαιτείται για την πληρωμή σας.