Πληρωμή του cashback από το Bazando

51. Εάν κάνω αγορές σε άλλη χώρα, συνεχίζει να υπάρχει το ελάχιστο όριο για να λάβω το cashback μου;

Ναι. Το ελάχιστο όριο παραμένει το ίδιο. Θα πρέπει να συμπληρώσετε το ελάχιστο όριο που απαιτείται στο τοπικό σας νόμισμα, για να ζητήσετε την πληρωμή σας.

52. Ο λογαριασμός μου έχει μεγαλύτερο ποσό από το ελάχιστο όριο για την πληρωμή του cashback, αλλά δεν μπορώ ακόμη να λάβω τα χρήματα. Γιατί;

Πιθανώς το cashback σας είναι υψηλότερο από το ελάχιστο όριο λόγω των bonus από τους Καλεσμένους σας. Για να μπορέσετε να λάβετε το cashback και τα bonus σας, πρέπει το ελάχιστο όριο να προέρχεται από το cashback που λάβατε από τις προσωπικές σας αγορές.

53. Πώς μπορώ να λάβω τα χρήματα του cashback και των bonus μου;

Μπορείτε να τα ζητήσετε μέσω paypal ή με τραπεζικό έμβασμα.

54. Πόσο καιρό χρειάζεται για να πληρωθώ αφού κάνω το αίτημά μου;

Το 90% των πληρωμών εκτελείται μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, η πληρωμή σας μπορεί να διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες ανάλογα με τον όγκο πληρωμών τη χρονική στιγμή του αιτήματός σας. Ο γρηγορότερος τρόπος πληρωμής είναι το Paypal, μετά το τραπεζικό έμβασμα.

55. Θέλω να πληρωθώ με τραπεζικό έμβασμα αλλά δεν ξέρω το IBAN ή/και SWIFT (BIC) που μου ζητάτε.

Οι κωδικοί IBAN και SWIFT (BIC) χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του λογαριασμού σας και για την ασφάλεια των τραπεζικών συναλλαγών, επομένως είναι απαραίτητοι για την πληρωμή σας. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες σε ένα αντίγραφο κινήσεων του τραπεζικού λογαριασμού σας, στο βιβλιάριό σας ή στο web banking σας

56. Ζήτησα την πληρωμή μου. Το cashback αφαιρέθηκε από το λογαριασμό μου στο Bazando αλλά δεν έχω λάβει ακόμη τα χρήματα. Γιατί;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόλις ζητήσετε την πληρωμή σας, το cashback δεν είναι πια διαθέσιμο στο λογαριασμό σας και η πληρωμή σας επεξεργάζεται. Θα λάβετε την πληρωμή σας σύντομα. Μπορείτε πάντα να βλέπετε στο λογαριασμό σας και το συνολικό cashback και bonus που έχετε κερδίσει, είτε έχει ήδη πληρωθεί είτε όχι.

57. Θα χρεωθώ κάτι εάν επιλέξω το Paypal για την πληρωμή μου;

Όχι. Χάρη στη συνεργασία του Bazando με το Paypal, δε θα χρεωθείτε τίποτα. Σε περίπτωση που δείτε κάποια χρέωση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Paypal.