Τι είναι το Bazando;

1. Τι είναι το Bazando;

Το Bazando είναι μια δωρεάν Internet υπηρεσία που συγκεντρώνει ειδικές online προσφορές και προσφέρει στους χρήστες του πραγματική επιστροφή μετρητών (cashback) στις internet αγορές τους σε πάνω από 7500 eshops σε 10 χώρες. Με το Bazando παίρνετε μέρος των χρημάτων σας πίσω όταν αγοράζετε από το Internet! Το cashback στο Bazando είναι πάντοτε διαθέσιμο, ακόμη και σε περιόδους εκπτώσεων, και συνοδεύει όλες τις άλλες προσφορές που υπάρχουν στο Bazando.

Το Bazando είναι το πρώτο διεθνές portal αγορών που προσφέρει όλων των ειδών προσφορές: cashback που φτάνει μέχρι και 50%, εκπτώσεις, κωδικούς έκπτωσης, κουπόνια, flash sales, private shopping κλπ.

2. Γιατί να εγγραφώ στο Bazando;

Χάρη στο Bazando, μπορείτε να εξοικονομείτε αλλά και να κερδίζετε χρήματα χωρίς να αλλάξετε τις αγοραστικές σας συνήθειες καθώς θα έχετε πρόσβαση σε κωδικούς και κουπόνια έκπτωσης, deals, flash sales και πολλές άλλες αποκλειστικές προσφορές από τα συνεργαζόμενα με το Bazando eshops!

3. Πώς λειτουργεί το Bazando;

Οι ειδικοί αγορών του Bazando επιλέγουν για εσάς μόνο τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα Online καταστήματα ως συνεργάτες στην υπηρεσία. Χάρη σε αυτές τις συνεργασίες, το Bazando μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες προσφορές στους χρήστες του.

4. Τι εγγυήσεις μου προσφέρει το Bazando;

Το Bazando λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ του online καταστήματος και του χρήστη. Η επιτυχία μας στηρίζεται στην απόλυτη ικανοποίησή σας ως χρήστης. Η Ομάδα του Bazando διεθνώς, εργάζεται καθημερινά ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε online την πληροφορία που αφορά τις αγορές και το cashback σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

5. Πόσα χρήματα μπορώ να κερδίσω χάρη στο Bazando;

Είναι δύσκολο να σας πούμε ένα νούμερο. Ανάλογα την προσφορά μπορείτε να κερδίσετε 90%, 20%, 20 ευρώ, έξοδα αποστολής… κλπ. Το συνολικό ποσό του κέρδους σας εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσο πολύ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας όταν αγοράζετε online καθώς και από το τι αγοράζετε. Αν χρησιμοποιείτε το Bazando καθημερινά, θα επωφεληθείτε από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις στα καλύτερα eshops και στις καλύτερες μάρκες προϊόντων. Επίσης, όσο περισσότερο αγοράζετε μέσω του Bazando, τόσο περισσότερο cashback θα κερδίζετε. Ορισμένοι χρήστες μας κερδίζουν πάνω από 500€ το χρόνο επειδή χρησιμοποιούν το Bazando σε αγορές που θα έκαναν ούτως ή άλλως. Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον μετρητά καλώντας τους φίλους σας να γίνουν μέλη της υπηρεσίας μας.

6. Πώς επιλέγονται τα online καταστήματα από το Bazando;

Η Ομάδα του Bazando κοιτάζει καθημερινά πιθανές νέες συνεργασίες σε όλες τις χώρες του Bazando. Είμαστε καταναλωτές, ακριβώς όπως κι εσείς, και επιλέγουμε τα eshops με βάσει την εμπειρία μας ως χρήστες. Επίσης, παρακολουθούμε τα πιο δημοφιλή eshops σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών του Bazando.