Εγγραφή στο Bazando

7. Έχω καμία δέσμευση ως χρήστης του Bazando;

Όχι. To Bazando εισπράττει χρήματα χάρη στις προμήθειες που λαμβάνει από τα συνεργαζόμενα καταστήματα κάθε φορά που κάνετε μια αγορά εκεί, ως χρήστης του Bazando. Οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράζετε όπως συνήθως, χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους (links) για τα eshops, που υπάρχουν στο Bazando.

8. Το Bazando εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών μου δεδομένων;

Ναι. Δε θα κοινοποιήσουμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή σας. Δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam). Θα λαμβάνετε ενημερωτικά newsletters από το Bazando μόνο εάν έχετε εγγραφεί σε αυτά. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

9. Μπορεί οποισδήποτε να εγγραφεί στο Bazando;

Ναι. Η εγγραφή είναι τελείως δωρεάν και ανοιχτή στον καθένα: πρόσωπα, ενώσεις, εταιρείες κλπ. Εφόσον επιθυμείτε τα καλύτερα deals στην αγορά, πραγματικό κέρδος σε χρήματα με κάθε σας αγορά και αύξηση της αγοραστικής σας δύναμης, το Bazando σας καλωσορίζει!

10. Τι είδους πληροφορίες θα λαμβάνω από το Bazando εφόσον εγγραφώ;

Κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις (newsletter) του Bazando (εφόσον είναι διαθέσιμες στην χώρα σας), έτσι ώστε να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές απ' τους συνεργάτες μας.

Μπορείτε φυσικά ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις επιλέγοντας “Ο λογαριασμός μου > Προτιμήσεις”. Επίσης, ανάλογα με την χώρα, υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφείτε στις ενημερώσεις για Private Sales και Alerts, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τις προσφορές των μεγαλύτερων επώνυμων προϊόντων. Αποκλειστικός μας σκοπός είναι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε καμιά προσφορά που πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε.

11. Πώς διαγράφομαι από το Bazando;

Επί του παρόντος μπορείτε απλά να στείλετε ένα email στην ομάδα υποστήριξης και θα διαγράψουμε το λογαριασμό σας άμεσα. Θα στεναχωρηθούμε πολύ και κάποιοι ίσως απολυθούν. Αλλά μη νιώσετε ένοχοι. Εντάξει, αυτό ήταν απλά ένα αστείο! Θα εκτιμούσαμε, ωστόσο εάν μπορούσατε να μας πείτε και τους λόγους για τους οποίους δεν θέλετε πια να είστε μέλος του Bazando. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και ίσως έτσι σας ξανακερδίσουμε στο άμεσο μέλλον.

12. Πώς μπορώ να διαγραφώ από τα emails του Bazando;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε, να επιλέξετε “Ο λογαριασμός μου” και στη συνέχεια “Προτιμήσεις”. Εκεί θα μπορέσετε να διαγραφείτε από το newsletter και όποια άλλες ενημερώσεις είχατε επιλέξει.